27. 9. 2023

Gymnázium Křenová

Atletky z Křenky opět zabodovaly

K začátku školního roku už tradičně patří Atletický pohár středních škol. Z našeho úspěšného loňského týmu odešly zkušené maturantky a tak jsme musely tým doplnit a omladit. Myslím, že se to skvěle povedlo!

K atletickým oporám Terce Slavíčkové, Lucce Havelkové a Jitce Nečasové se letos přidala také Ája Němcová, která minulý rok nemohla startovat. Do týmu přišly nově výborné běžkyně Sofie Kleisová a Anička Darmovzalová a dále také holky, které si na atletickou dráhu odskočily z jiných sportů, Kája Václavíková, Anička Roubíková a Terka Chládková. Všechny pomohly získanými body ve svých disciplínách k celkovému druhému místu těsně za,,našlapaným“ družstvem GML. O kvalitě letošního ročníku svědčí i fakt, že jsme obsadily ,,jen„ druhé místo, přestože Ája vyhrála skok do dálky, Terka vrh koulí a Jitka skok vysoký, navíc štafeta doběhla na druhém místě.

Chtěla bych moc pochválit všechny naše atletické reprezentantky a těším se na pokračování v krajském kole v Břeclavi.

Náš tým: Lucka Havelková, Jitka Nečasová, Anička Roubíková, Sofie Kleisová, Anička Darmovzalová, Andrea Němcová, Terka Slavíčková, Kája Václavíková, Terka Chládková (na fotce chybí☹)

Hudečková