12. 12. 2017

Gymnázium Křenová

Městské a krajské kolo v plavání středních škol

Dne 28.11.2017 se konalo městské a krajské kolo v plavání středních škol, kterého se zúčastnilo družstvo dívek z gymnázia Křenová. Naše dívčí plavecké družstvo letos získalo několik posil, které se loni nemohly ze zdravotních důvodů účastnit, a také se objevily nadějné plavkyně v prvním ročníku.

Naše plavecká hvězda Míša Kyselová (5.A) opět předvedla prvotřídního motýlka, kterým dosáhla na stříbrnou medaili v individuální disciplíně. Skvělý výkon ve znaku podala i Simča Veselá (1.B), která získala v individuální disciplíně také stříbro. V ostatních disciplínách a polohové štafetě i štafetě 6x50m všechny holky bojovaly ze všech sil o získání cenných bodů do konečného bodového hodnocení. Při vyhlášení celkových výsledků jsme se tak mohly radovat z obhájení 3. místa v městském kole a ze získání 4. místa v kole krajském.

Foto plavani 2017

Velká gratulace a poděkování patří celému družstvu – a můžeme i jmenovitě, takže: Janě Nešporové, Simči Veselé, Míši Kyselové, Verči Velichové, Terce Valíkové a Lence Podstrasnké – viz foto (zleva).

Autor: Mgr. Hana Vymazalová