1. 3. 2013

Gymnázium Křenová

Průvodce mladého člověka Reprezentačním plesem Gymnázia Křenová

Dnes už víme, že by bylo lepší takového průvodce vydat ještě před dnem D (tedy 1. březnem 2013), kdy se historicky první ples organizovaný Klubem absolventů konal, přesto však věříme, že i zpětně bude inspirativním rádcem všem, jejichž srdce s námi hodlá zaplesat příští rok...

Kapitola 1 – Jak na ples?

Na Stadion na Kounicově ulici se dá dojít z centra města i pěšky. Předpokládáme však, že krásně oděné dámy v elegantních botičkách tuto trasu cupitat nebudou, když je navíc čeká večer plný tance! Trolejbusová linka však staví téměř u vchodu, takže není proč zoufat. Navíc, když dámě nabídne rámě ten správný muž (navíc ve společenském oděvu), překonáte i těch několik schodů, které vás dělí od večera V.

[pe2-gallery class="gallery alignleft" ] [/pe2-gallery]

Kapitola 2 – Co na plese?

Standardem dobrého plesu je nadstandardní doprovodný program. Zahájili jsme dvojím předtančením republikových mistrů ve standardních tancích juniorské i seniorské kategorie. Výkony manželů Lenky a Zdeňka Přibylových a Elišky Smutné a Petra Lišky byly opravdu ohromující. Po krátkém plesání na hudbu kapely Na šikmé ploše se představila „divočejší“ taneční produkce, letos v režii skupiny Beat Up. Umělecký program doplnila rovněž brněnská zpěvačka Soňa Konečná.

Kromě (výše uvedených) kulturních bodů k programu plesu již tradičně patří velké slosování o ceny, zkrášlování na stánku Mary Kay a letos nově i „něco pro absolventy“.

[pe2-gallery class="gallery alignleft" ] [/pe2-gallery]

Kapitola 3 – Co na plese ne?

Překvapivě ne všichni si uvědomují, že vstupné na ples je hlavním příjmem a hradí se z něj opravdu většina nákladů. Kvůli padělání vstupenek (a razítka školy) jsme tentokrát policii nevolali, vzhledem k pozdějšímu „toaletnímu incidentu“ však víme, že účastníky, kteří nejsou ochotni respektovat základní pravidla slušnosti, na našem plese nechceme...

 

Kapitola 4 – Co po plese?

Po plese už je to jednoduché – nejprve poděkování sponzorům, bez jejichž pomoci by se nám vše organizovalo složitěji:

A hned poté odkaz do fotogalerie, kde si můžete prohlédnout, jak vám to slušelo...

Tolik krátký průvodce, těšíme se na všechny na dalších akcích pořádaných Klubem absolventů!

 

Zatím nebyly vloženy žádné fotky.