4. 4. 2016

Gymnázium Křenová

Volejbalisté Křenové kategorie V. ukončili letošní skvostnou sezónu vítězstvím v krajském kole

V pondělí 4. 4. 2016 se konalo krajské kolo Středoškolských her ve volejbalu chlapců. Znojmo, město okurek a volejbalu, přivítalo 5 nejlepších týmů z Jihomoravského kraje. Původně bylo družstev šest a hrát se mělo ve dvou skupinách a pak klasické play-off, ale organizátoři museli systém změnit. Některé školy se na poslední chvíli odhlásily, a tak se hrálo v jediné skupině systémem každý s každým. Kromě nás o titul volejbalového přeborníka kraje bojovala ještě místní obchodní akademie a dále gymnázia ze Znojma, Bučovic a Šlapanic. A právě obávané „Šlapky“ se chystaly na odvetu za dramatické  listopadové finále kategorie VI., kde s námi v zápase plném emocí prohrály.

Kolegyně Hana O. zvládla svou trenérskou volejbalovou premiéru naprosto skvěle. Náš hvězdami našlapaný tým neztratil během celého turnaje ani set, všechny soupeře spolehlivě přehrál a jen potvrdil, že Křenka byla letos prostě NEJ. Klukům i trenérce patří veliká gratulace za vzornou reprezentaci naší školy a na závěr snad ještě malinká rekapitulace celé sezóny:

Kategorie VI./mladší dívky/-1. místo v Brně, 1. v kraji, 1. na republikové kvalifikace a 2.v republikovém finále.

Kategorie VI./mladší chlapci/- 1. místo v Brně, 1. v kraji, 1. na republikové kvalifikaci a 3. v republikovém finále.

Kategorie V./starší chlapci/- 1. v Brně, 1. v kraji…dál už to letos bohužel nepokračovalo…

Ale i tak ÁÁÁÁ ŠUPEM, zkrátka sezóna 2015-16 byla ve znamení křenovského volejbalového tornáda!!! A to nás jen tak na okraj ještě po šestkovém volišu čeká v červnu středoškolský beach volejbal, kde máme lehounce neskromné ambice na zlaté republikové double!!! To znamená vítězství v soutěži děvčat i chlapců ve stejném roce na horkém písku brněnského Sokoláku, kde se soutěž už tradičně několik let koná. To by byl takový „majstrštyk“ na úplný konec školního sportovního roku. Hejá Křenka!!!

Ve Znojmě  zvítězilo těchto 7 statečných: Dan, David, Jakub, Adam, Karlos, Tomáš a Peťas.

 

Zatím nebyly vloženy žádné fotky.