1. 11. 2012

Gymnázium Křenová

Středoškolky ve volejbale

Ve čtvrtek 1. 11. pořádala naše škola skupinu B středoškolských her ve volejbale dívek. Naše reprezentantky nenechaly nic náhodě,  na turnaj  se pečlivě připravovaly a na jejich hře to bylo poznat.

Působily  velmi suverénním dojmem, zejména v prvních dvou zápasech, kdy porazily celkem snadno družstvo SZŠ Jaselská a družstvo gymnázia Vídeňská, vždy 2:0 na sety.

V posledním rozhodujícím zápase na nás ale čekal velmi těžký soupeř. Družstvo z gymnázia Vejrostova mělo na kontě, stejně jako my, 2 vítězství a ani na chvíli nenechávalo nikoho na pochybách, že přišlo skupinu vyhrát . Jejich do té doby téměř bezchybná hra holky trochu zaskočila a první set jsme prohrály 20:25. Také do druhého setu jsme nevstoupily zrovna úspěšně. Než jsme se nadály, prohrávaly jsme 2:7! Už to vypadalo, že o vítězi je rozhodnuto. Ale holky ukázaly, že nikomu nedají nic zadarmo, fantasticky bojovaly o každý míč a set otočily. V tie-breaku se už pak zaskočené soupeřky nevzmohly k většímu odporu a naše volejbalistky zaslouženě zvítězily 15:8.

Poděkování za skvělý sportovní zážitek patří také všem fanouškům, kteří  neúnavně povzbuzovali z galerie.

Držme holkám palce, ať se jim daří stejně dobře také na městském finále 26. 11. na gymnáziu M.Lercha.

Autorka článku: Mgr. Vlaďka Hudečková

 

[pe2-gallery class="gallery alignleft" ] [/pe2-gallery]

Zatím nebyly vloženy žádné fotky.