19. 9. 2012

Gymnázium Křenová

Zima ani déšť atletické závody nezhatily

Ve středu 19. 9. 2012 se konaly atletické závody středních škol. Již druhým rokem tato soutěž probíhala na atletickém ovále Pod Palackého vrchem. Bohužel na rozdíl od loňského roku, kdy počasí sportovcům přálo, se letošní počasí příliš nevydařilo. Zima a hustý déšť zkoušely vůli a bojovnost závodníků po celý den.

Právě počasí rozložilo morálku našeho dívčího týmu. Vzhledem k tomu, že většina závodnic z Křenky se závodně věnuje jiným sportům než atletice a tyto závody pro ně měly být hlavně zajímavou zkušeností, rozhodla se většina děvčat po své první disciplíně do druhé již nenastoupit. Velkou bojovnost prokázala  Nikola Zahradová, která absolvovala obě své disciplíny (skok vysoký a skok daleký) . Vzhledem k tomu, že se obě zmíněné disciplíny podobaly spíše skoku do kaluže, patří Nikole zasloužený obdiv.

Největší pochvalu za bojovnost, vytrvalost a v neposlední řadě i za předvedené výkony zaslouží náš chlapecký tým. Kluci nechali na ovále všechny své síly a snažili se až do konce. Poslední disciplínou dne byl štafetový běh, kde se týmu z Křenové podařilo doběhnout na krásném třetím místě. Tímto skvělým výkonem se posunuli v žebříčku na celkově třetí místo a obhájili tak loňskou pozici. Podrobné výsledky jednotlivých disciplín nejsou zatím bohužel známy. Až je od pořadatelů obdržíme, můžou se zájemci zajít zeptat do kabinetu TV.

Všem závodnicím i závodníkům děkujeme za předvedené výkony.

 

Dívčí tým: Nikola Zahradová, Martina Sedláčková, Tereza Valentová, Barbora Bučková, Gabriela Mezníková, Pavlína Jahůdková, Iva Lebedová, Eliška Ráabová, Veronika Přikrylová Chlapecký tým: Nelson Sachambula, Lukáš Bastl, Kubík Tomáš, Martin Schmöger, Jiří Doležal, Marek Hrabal, Radek Jandl, Matěj Matura, Michael Bartas, Jiří Žáček [pe2-gallery class="gallery alignleft" ] [/pe2-gallery]
Zatím nebyly vloženy žádné fotky.