22. 11. 2011

Gymnázium Křenová

Středoškolské hry ve volejbale mladších dívek

V úterý 22.11. se hrála na našem gymnáziu  skupina B středoškolských her  ve volejbale mladších dívek ( prima, sekunda, 1.ročníky). Do této skupiny byla kromě našeho nalosována ještě družstva gymnázia Slovanské nám. a gymnázia M.Lercha.

První zápas jsme hráli s vynikajícím Slovaňákem. Po dvou setech rozhodoval za stavu 1:1 nervy drásající set třetí. Naše děvčata se přetahovala se soupeřkami o každý bod a po vynikajícím boji( a za mohutné podpory publika) se jim nakonec podařilo proměnit 3. setbol a zvítězit. Ani druhý zápas proti GML nebyl o nic míň napínavý. V tom jsme už však tolik štěstí neměli a prohráli jsme velmi těsně oba sety.

Ze vzniklého,,kolečka“ jsme pak bohužel vypadli a nepostoupili do finálových bojů. Přesto musím naše volejbalistky moc a moc pochválit za obrovské nasazení a bojovnost a za skvělý sportovní zážitek.

Naši školu reprezentovaly tyto studentky: Jiřka Kubešová, Eva Brzobohatá, Verča Malíková, Bára Mikšátková, Gábina Mezníková, Šárka Krotká, Dorka Zetková a Maruška Hrabovská

Autor článku: Mgr. Vlaďka Hudečková

[pe2-gallery class="gallery alignleft" ] [/pe2-gallery]

Zatím nebyly vloženy žádné fotky.