16. 12. 2015

Gymnázium Křenová

Fotbalistky prodloužily vítěznou sérii Křenové

Do letošního ročníku středoškolské futsalové ligy se v Brně přihlásily 4 dívčí týmy: SZŠ Merhautova, SZŠ Grohova, SŠ Zoubkova a nováček Křenová. Ve středu 16. 12.se sešly, aby se popraly o postup do finále divize.

Jako první nás čekal zápas s Merhautovou. Po úvodním oťukávání se naše fotbalistky začaly prosazovat a celkové výsledné skóre  4:1 jasně ukázalo naši převahu.

O vítězi měl rozhodnout druhý zápas proti favorizovanému týmu Zoubkové, který v posledních letech postoupil  několikrát až do republikového finále.  Věděly jsme, že nám nic nedají zadarmo. Ale holky z Křenové hrály opravdu parádní fotbal: kličky, narážečky, krásné střely na bránu. Markéta, Terka, Gabča, Eva, Venda…myslím, že od svých oblíbenců Özila, Sanchéze nebo Tomáše Rosického z Arsenalu mají hodně odkoukaného ☺.  A Pája v brance, to byl také hotový Petr Čech☺. Leckterý kluk by holkám mohl jejich fotbalové umění závidět. Křenová: Zoubkova také 4:1 ( Markéta hattrick).

Poslední zápas proti Grohově byl už jen zápas pro radost. Holky se prostřídaly v bráně a také naše florbalová hvězda Terka (která akčně na poslední chvíli zaskočila za nemocnou Moniku a zatím trpělivě čekala, jestli bude potřeba, aby nastoupila) si dala svůj gól. Grohovu jsme porazily 11:1.

Holky, velká gratulace a tajně doufám, že až budete v březnu bojovat o další postup, bude muset moje kolegyně Hanka zase někam narychlo odjet, abych mohla být u toho☺!

 

 

 

 

 

Náš tým: Markéta Vykouřilová,Terka Ondráčková, Eva Kubová, Venda Jemelíková, Terka Schwarzová,                 Pája Vokálová, Gabča Matýsková