18. 5. 2014

Gymnázium Křenová

Technoplaneta 2014

Technoplaneta je dětská šifrovací hra, které se naši studenti nižšího gymnázia již pár let pravidelně účastní a vykazují velmi dobré výsledky. Tento ročník probíhal celé jaro v pěti kolech a účastnilo se ho  celkem 6 našich týmů z 1.A a 2.A v konkurenci 112 týmů z celé ČR.

Řešení šifer není nic jednoduchého, což Vám každý účastník soutěže potvrdí a můžete se o tom přesvědčit v přiložené galerii nebo na webu Technoplanety. I přesto se celou soutěží prokousaly tři týmy:

Primánci – K. Zbončáková, A. Retková, M. Koldovská, Š. Sedláková, A. Nekvapilová Logika – K. Prokešová, L. Mitrengová, T. Mezihoráková, V. Veselá, M. Kyselová Ladybirds – L. Černá, B. Chlupová, T. Doležalová, A. Martererová, L. Malingerová

Primánci se umístili na 13. místě a tým Logika byl na 37. místě. Za své skvělé výsledky ve hře postupují tyto dva týmy do celorepublikového finále, které se uskuteční ve čtvrtek 5. června v Praze.

Všem týmům děkujeme za účast v Technoplanetě a přejeme týmům Primánci a Logika hodně štěstí při boji o zlatou medaili v Praze!

[pe2-gallery album="http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/gymkren/albumid/6014778679349128481?alt=rss&hl=en_US&kind=photo" ]