3. 11. 2011

Gymnázium Křenová

PIšQworky 2011

Ve čtvrtek 3. 11. 2011 proběhl v Brně na Gymnáziu tř. Kpt. Jaroše oblastní turnaj v pIšQworkách, ve kterém náš tým Křenka 1 (Patrik Pokorný, Eduard Meduna, Alena Zahradníčková, Jan Jaspar, Honza Nguyen) získal 2. místo a zajistil si tak postup do krajského kola.

Turnaje se zúčastnilo 8 týmů, z nichž 3 reprezentovaly naše gymnázium. Naši studenti byli delegováni na základě umístění v předchozím školním turnaji, kterého se zúčastnilo celkem 75 studentů.  Naši favoriti z týmu Křenka 1 chtěli obhájit svoje loňské dobré umístění.

V oblastním turnaji bojovali všichni účastníci s plným nasazením. Finálové zápasy nakonec sehrály týmy IntegGral (Gymázium tř. Kpt. Jaroše) a naše Křenka 1. Po dlouhých a vyrovnaných partiích vyhrál domácí InteGral. Naše Křenka 1 získala zasloužené 2. místo a má jistý postup do krajského kola, které se uskuteční 25. 11. 2011 v Brně. V krajském kole to nebudou mít protihráči našeho týmu snadné! Všem studentům děkujeme za reprezentaci našeho gymnázia a týmu Křenka 1 gratulujeme ke 2. místu.

[pe2-gallery class="gallery alignleft" ] [/pe2-gallery]

Podrobnější obrazové zpravodajství naleznete na facebooku.

Zatím nebyly vloženy žádné fotky.